En väldigt busig morgon…
    
 
 
… har vi haft här i huset…
 
 
Bara själva fenomenet ”sovmorgon” känns aningen busigt och ovant för mig, om än njutningsfullt.
Att då fortsätta lite busigt och crazy kändes däremot helt naturligt…
 
Jag bestämde mig för att ta en dusch innan frukost eftersom lilla H ändå aldrig är så sugen på mat då hon är nyvaken. Väl ute ur duschen möttes jag av en glädjestrålande och väldigt runt-munnen-kladdig liten H.
 
 
– Mamma! Vet du ja´ åt? Ja´ åt cccccccchhhhhhhoooooklaaaadtomte!
En, två, tle, fyla, fem, sex, huuu, åtta cccccccchhhhhhhoooooklaaaadtomtal åt ja´!
De smakal tättegott mamma!!!
 
 
 
     
 
 
Hm… en, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta chokladtomtar innan frukost känns aningen busigt om du frågar mig, om än jättegott!
 
Men det är ju jullov…
 
 
När vi sedan skulle äta frukost så kunde jag inte motstå min favvo-jullovs-frukost som består av en tallrik fil med brutna pepparkakor i. Det fick jag som barn och det äter jag ännu – fast bara på jullovet just för att det känns lite busigt, lite olydigt sådär. Hedvig tycker det är väldigt crazy gjort av mig att göra sönder pepparkakorna och lägga dem i filen till frukost!
 
 
– Man fål inte göla så mamma!
 
– Jo, det får man! På jullovet får man göra så…
 
– Då ville ja´ ha pastafjälilal och kessscccchhhhup! De äl busit…
 
 
Sagt och gjort!
Pastafjärilar och ketchup serverades till frukost.
En frukost som för övrigt intogs klockan 10.30!
 
 
Är det jullov så är det…