Första numret av…

… Bamse och hans vänner damp ner i brevlådan igår…

Lilla H:s alldeles första tidningsprenumeration!
Självvald naturligtvis, som det mesta i hennes liv.

Numret som damp ner igår var dessutom ett dubbelnummer så jag läste två långa Bamsesagor igår kväll och tre andra Bamsesagor ikväll. Jag tycker om att läsa högt för mina barn, jag har alltid tyckt om och prioriterat det. Jag lever mig in i sagan och försöker efter förmåga att gestalta karaktärerna med olika röst- och tonlägen.

Tills ikväll!
Jag misstänker att det är slut på mina rollimitationer ett tag framöver…

I den första berättelsen jag tog mig an ikväll var lille Skutt så rädd, så rädd – som alltid.
Han var rädd för en elak häxa och ja, jag riktigt kände hur bra jag verkligen var på att växla mellan den pipiga livrädda Lille-Skutt-rösten och den elaka hesa stämman hos häxan!

Då säger hon det, lilla H:

– Men mammaaaaaa… Lägg av nuuuuu!!!!
De äl ingen teateltidning faktiskt!!!!
Läs ådentligt nu!!!

PS. Jag var bra… DS.