Nej då, nej då…

… jag har inte ingått ny familjekonstellation…

Det finns fortfarande fyra barn (och make) i min familj även om endast tre är representerade på bild.

För några veckor sedan skickade jag ett sms till min äldsta dotter, till min son och till min mans son. Jag lät dem förstå att jag tyckte det var dags att uppdatera fotona på bloggen – de växer fort alla barn och plötsligt såg de så små ut! Jag frågade då, med tanke på att tonåringar har så mycket åsikter om det mesta, om de fortfarande tyckte det var ok att vara med på bild på bloggen?

Tre svar fick jag!
Alla kom snabbt och alla svaren var olika!

Det första svaret löd:

”Nä, asså ja vill nog inte de, typ…”

Det andra svaret löd:

”Asså, de spelar verkligen ingen roll, typ…”

Det tredje svaret kom och löd:

”Jo… det är ok, om jag får vara med och välja bild…”

Så så fick det bli!

Respekt…

Den lilla skruttan då? Ja, henne behövde jag inte ens fråga
Hon är en linslus av stora mått och gärna med på varenda bild som tas i hennes närhet. Jag berättade för henne att jag ville ta lite nya foton på henne till bloggen, foton som visar vilken stor flicka hon blivit nu. Jo, men det var ok, absolut! Jag bad henne då om att skippa ”fjortisminen” hon gärna tar till då kameran kommer fram och jo, det var också ok – hör och häpna!

Så för er som undrar så är familjen intakt med make och fyra fantastiska barn i varierande åldrar…