Vi räknar på svenska, engelska, spanska och…

…vi räknar på Woodyska!

Eftersom Karlstadmodellen numer sitter så djupt rotad i mig att jag nästan undrar om den planterat sig i mina celler rabblar, räknar, ramsar och rimmar jag mest hela tiden tycker jag. Mycket handlar om bokstäver och räkning för tillfället och lilla H hänger på. Just bokstäver och räkning är tacksamt (just nu) då intresset för det är stort hos Hedvig.

Under förra veckan hade vi en spansk flicka boende hos oss!
Anabel, som nu fått låna Ebba med sig hem till sin familj i Tolox.

– Anabel sägel annat…

Det var Hedvigs kommentar då Anabel pratade engelska och spanska med oss.
Kommentaren gjorde att vi räknade lite på både svenska, engelska och spanska vilket lilla H tyckte var jättekul!

I morse vid frukostbordet räknade vi flingor:

– En, två, tre, fyra, fem…

Så räknade vi på engelska:

– One, two, three, four, five…

Så räknade vi på spanska:

– Uno, dos, tres, cuatro, cinco…

Då tittar lilla H på mig och säger mycket allvarligt:

– Mamma, ja´ va´ liten, då läknade ja´ Woodyska!

– Woodyska… vad är det…?

– Då läknal man: Woody, Buzz, Jessie, Bulls Eye, Andy…