På onsdag är vi inbjudna till…

… cirkusföreställning!

Det skall bli såå spännande och gudarna skall veta att vi övat hela familjen (som synes ovan)!

Cirkus har varit temat på dagis under höst och vår.
Ett bra tema kan jag tycka med tanke på att lilla H är – eller har varit – väldigt rädd för allt som har med cirkus att göra. Första gången de tränade på cirkus i höstas gick Hedvig helt sonika in till småbarnsavdelningen istället, hon ville inte vara med…

Sakta men säkert har vi dock förstått att hon vant sig och att hon till och med är entusiastisk över den kommande cirkusföreställningen.

Mest av allt har hon engagerat Ebba och Ludvig i att ”tläna på cilkus” här hemma – och jag undrar lite stilla om hon inte borde bli cirkusdirektör den lilla damen…?
Oj, vad hon regisserar, dikterar villkor och ställer krav på övriga cirkusmedlemmar i hemmet!
Men det är bra att kunna ta för sig, vi hejar på, vi gör ömsom som hon säger till oss och ömsom tar vi en konflikt för att se vem som kan tänkas vinna striden.

Jag fick för mig att lilla H skulle välja att vara starke Adolf på förskolans cirkus – barnen fick nämligen själva välja karaktär och ja, starke Adolf kändes rätt mycket som Hedvig på något vis!

Men nej, inte alls!

Glädjestrålande kom lilla H hem i höstas och deklarerade att hon skulle vara ballerina!
Hon har sytt sin egen ljusblå tyllkjol på dagis och hon skall ha vita strumpor och vit top – hon kommer vara den allra sötaste ballerina vi sett, det är jag övertygad om!

Vad jag är mindre övertygad om är ifall hon alls kommer att delta…?

Det är nämligen inte alls säkert att hon tänker infinna sig i ledet och göra så som är tänkt – sådan är hon lilla H och vi väntar med spänning…

cirkus