Nöjd liten H som traskade till dagis imorse…

… med ny ”Fjällen-bok” i handen!

Stolt och glad över att få komma tillbaka och berätta om en fantastisk skidvecka i Sälen!

Det är härligt att vara ute i frisk luft hela dagen, oavsett man åker skidor, snowracer, gör en snögubbe, fikar eller något annat roligt!

De framsteg lilla H gjort på skidorna från förra året är över förväntan!
Återigen blir jag lite besviken på mig själv och undrar varför jag inte förväntat mig så stora framsteg…?
Jag tror ju på lilla H – hon har överbevisat oss alla många gånger vid det här laget – hon kan minsann det mesta!

Vi försöker att hela tiden lägga ribban lite högre än vad vi egentligen tror på här och nu liksom – hur skall man annars kunna lära sig tänker jag?! Alla måste ha mål här i livet, stora som små, och är det ingen utmaning att nå målen, ja då tror jag att det är lätt att resignera…

Lilla H skall inte resignera!

Lika svårt som det är att lära lilla H något hon inte vill, lika snabb får man vara att utnyttja envisheten då det är något hon verkligen vill!

Från att ha åkt rullband i minsta barnbacken första dagen övergick vi dag två till knapplift i den större barnbacken för att i slutet av veckan även åka ankarlift många backar bort med Snögubbeborg som slutmål!

Lycklig är lilla H för sina bedrifter och lika lyckliga, om inte mer, är vi andra fem i familjen!

Jag delar med mig av en liten film på vårt yngsta lilla hjärta…

hela dagen