Sjön suger… Helt klart! Nu är vi på båts…

img_7672 (MMS)

Sjön suger… Helt klart! Nu är vi på båtsemester o lilla H är svårare att få att sova än någon gång! Hon inser mysfaktorn med att tända fotogenlampan i sittbrunnen när mörkret faller på, hon inser mysfaktorn med allt gott som ställs fram på bordet OCH hon inser definitivt mysfaktorn med att alla lägger sig samtidigt – vid samma klockslag!!! Lilla H vill definitivt inte missa en sekund av social samvaro med familjen!  Det är bra – jag är FÖR social samvaro… Men jag är också för lite egen-tid, i alla fall är jag för LITE, bara LITE tid då lilla H somnat -några timmar före oss andra på kvällen. Ni vet, sådan tid man kan spela 500 med de stora barnen utan att lilla H skvallrar högt för resten av besättningen vad man har för kort på handen…. sådan tid man skulle kunna sjunka djupt in i en fängslande bok, eller för all del bara slöbläddra i senaste numret av Your life eller något annat egoistiskt mysigt… Sådan tid gillar jag, give & take tänker jag! Så tänker inte lilla H!  Detta i sin tur leder till högst aktiva kvällar OCH att Lilla H tar sig en power nap mitt på dagen när ingen annan kan göra det… ♥