Idag har vädret varit fantastiskt! Lilla H…

img_8526 (MMS)

Idag har vädret varit fantastiskt! Lilla H tröttnade dock på solen (!!!) och ville sitta i skuggan i sittbrunnen en stund och titta på film. Medan Lilla H satte på en film och satte sig tillrätta för att ”mysa lite” satte jag mig på däck för att sola och bläddra i en tidning. Vi satt där både min man och jag, solade, läste, pratade med båtgrannar etc, allt medan vi slängde ett öga ner i sittbrunnen var tionde sekund ungefär. Plötsligt var lilla H borta!!! Medan jag rusade ner i båten ropade jag på henne – inget svar… Tänkte rationellt, nej, jag menar att jag FÖRSÖKTE tänka rationellt; hon kunde ju inte ha trillat i vattnet eftersom inget plask eller plums hade hörts…? Skyndade mig ner i båten o slet upp dörren till toaletten; DÄR VAR HON!!!  – Oj, vad du skrämde mig! utbrast jag… Vad RÄDD jag blev Hedvig!!! Lilla H tittade på mig med stora ögon och sade sedan: – Oj, förlåt mamma att ja’ räddade dig!!! ♥