Lilla coola lilla H…

Lilla H har Spiderman som en av sina favoriter, liksom Blixten Mc Queen, Rorri, Buzz Lightyear & Woody!

Ingen liten rosa Hello Kitty här inte och jag tycker det är störtskönt! OM jag nu har lilla H med mig in i en klädbutik – det händer inte ofta eftersom hon inte är särskilt shoppingvänlig – då styr hon stegen rakt in på pojkavdelningen!

Love it!

Jag var själv ”pojk-flicka” när jag var liten och fattar faktiskt ännu varför det helt enkelt är coolt med så kallade grabb-grejer! Nu är lilla H något av en allätare för hon älskar även prinsessor (om än att hon älskar prinsar mer), hon har bestämt sig för att vara ballerina på vårens cirkusshow på dagis och hon tycker att rosa och glitter är oerhört vackert…

Men ändå… får hon bestämma själv så väger det där coola lite ”grabbiga” över…

Hon sade till mig häromdagen att hon så gärna vill ha en tröja med Toy Story figurerna på så igår slank jag in på en av klädkedjorna – utan lilla H! Hittade en tröja som trots tryck (jag ogillar tryck) var helt ok, med Toy Story figurer på. Slut, naturligtvis, i Hedvigs storlek… Såg hur expediten tittade lite extra på mig då hon frågade vilken storlek pojken har och jag svarade att ”Min dotter har storlek 110…”.

Nåväl, slut var den och jag fortsatte längre in på pojkavdelningen och så ser jag den; Spiderman-tröjan!!! I rätt storlek! Plötsligt hade jag betalat den och kände mig nästan lite pirrig inför Hedvigs mottagande…

Om hon blev glad?!
Glad är bara förnamnet! Hon strålade när hon fick se den!!! Utbrast:

– WOW!!!!

I morse då hon ville ta på den tillsammans med tidigare införskaffade Spiderman-jeans, strumpor och trosor (läs kalsonger) så fick hon mig att lova att tvätta dem tills på tisdag då hon vill ha dem på dagis och visa A för han gillar minsann också Spiderman…     

♥                                       

                                                                   

Spotify och Spidermankläder från topp till tå – kan det bli bättre?