Vår i luften…

Visst har det varit vår i luften i helgen?!

Om än att det varit flera grader kallt så har solens strålar värmt!

Underbart!

Ljuvligt!

Det finns hopp om att man skall tina upp efter vintern som varit!

Nej, jag är ingen vän av kyla, inte alls.
Jag tycker dock att vi haft en fantastisk vinter och jag har njutit av den och alla dess aktiviteter i snön som de flesta andra, men jag föredrar sol och värme…

I lördags eftermiddag gick lilla H och jag ut i trädgården på framsidan där solen sken och det var inte bara jag som njöt! Hedvig lyfte av locket på sandlådan och jo, sanden var mjuk och gick att gräva i! Av åkte vantarna och mössan, den senare satte jag dock på igen. Vi grävde en stund, sedan tog våren tag i lilla H ordentligt och hon sprang in i garaget och letade upp kulpåsen!

”Putte-kulor” – det ÄR vår!

Vi spelade kula länge, sedan utbrast Hedvig:

– Vänta mamma, ja´ kom på en sak…

Så sprang hon in i garaget igen och ut kom hon med såpbubblor!

En lite annorlunda syn;
att se Hedvig jaga såpbubblor i vinterträdgården som vi båda två inbillade oss ändå var full av vår!

Härligt!

Tecknet för ”vår”