Ja må hon leva…

… ja må hon leva…
… ja må hon leva uti hundrade år…

Igår var det dags!
Äntligen!

I vanlig ordning hade lilla H vaknat på natten och traskat in och lagt sig bredvid mig. Då hon vaknade igår morse satte hon sig som vanligt upp och sade:

– Go´ mollon!

Jag viskade ett ”Grattis på födelsedagen” i hennes öra och då tog det fart!
Oj, som hon regisserade och instruerade oss!
Hon skyndade in i sitt rum igen och ner i sin säng.
I en säng bredvid låg Ebba och sov – vi hade nattgäster som lånat Ebbas rum –  så Hedvig väckte Ebba och bad henne gå ut ur rummet så att hon kunde komma in igen för att sjunga.

Vi andra tassade upp och gjorde i ordning frukostbrickan, tände ljus och lastade med oss massor av paket i famnarna för att sedan putta upp dörren och sjunga för familjens yngsta lilla hjärta!

Hon sov räv!
Lilla H är ganska mycket expert på att låtsas och låtsades gjorde hon med bravur igår morse.
Då ”skönsången” ebbat ut satte hon sig lite yrvaket (på låtsas även det) upp o sedan var lyckan total!

Mängder av paket att öppna och lika glad för allting!

Jag satt fascinerat och tittade på henne och tänkte – som så många gånger – att hon har så mycket att lära oss andra med sin totala inlevelse i ”här och nu”. Det är avundsvärt!

En helomvändning i hennes önskemål kring tårta skedde förra veckan.
Från att i ett halvårs tid har önskat att få en Star Wars tårta med dito servetter, tallrikar och muggar säger lilla H plötsligt att hon ville ha en Hello Kitty tårta!

Star Wars visavi Hello Kitty…

Svårt att hänga med där tyckte jag och får erkänna att jag väntade in i det längsta med att inhandla Hello Kitty tillbehör till barnkalaset – jag var så säker på att det plötsligt skulle svänga tillbaka men nej, hon höll benhårt fast vid att Hello Kitty är vad som gäller!

– Fast ja´ önskal mig Stal Wals glejel… och Hello Kitty…

Vilken tur att alla lördagens och söndagens paket innehöll en salig blandning av Spiderman, Woody, Nintendo DS, Star Wars och Hello Kitty!

En blandad kompott är det bästa tänker jag! Olika är ju bra…

    

     


Kaos är kul… eller?

Familjens egen Woody