Onsdag var en händelserik dag…

… och en bra sådan!

Lilla H och de andra av hennes små dagiskompisar som skall börja skolan i höst får göra mycket spännande under våren! Det är nog härligt att känna sig stor kan jag tänka!

I onsdags fick de blivande skolbarnen åka buss till bowlinghallen för att bowla!

Wow!

Bara att åka buss är ganska spännande om man som lilla H endast har gjort det ett fåtal gånger.

Jag hämtade följaktligen en glädjestrålande liten H på dagis, i-dag-boken fullproppad med roliga foton ifrån buss och bowling, resultatet ifrån bowlingen hängde vid Hedvigs fack och även det var hon så mallig över.
Inte för att jag tror att hon kan tyda så mycket av det – men jag kan! Och jag gläds!

Lilla H hade inte alls lägst poäng!!!

Jag vet inte om jag omedvetet hade tänkt att hon skulle ha lägst poäng…? Nej, jag vet inte riktigt, men jag hade nog inte blivit förvånad ändå, om det varit så. Hon är förvisso stark som en oxe så klotets tyngd är inget problem i sig, men ändå… kanske lite mer klumpig motoriskt och så än de andra barnen…?

I alla fall blev jag varm i hjärtat när jag såg att hon inte hade lägst poäng!
Varm i hjärtat och mallig…
Och nej, jag tror inte att glädjen hos mig beror på vinnarskallen i mig utan mer på en äkta genuin kärlek till mitt yngsta lilla hjärta…

Som grädden på moset var det avslutning i badgruppen senare på eftermiddagen.
Diplom delades ut och det bjöds på saft och kaka.
Jag är osäker på vem som var mest mallig då vi kom hem till övriga familjen med bowlingresultat och diplom.

Lilla H eller jag…?

       

buss