Kompisar är bra att ha…

… för liten och för stor!

I fredags åkte vi en tur till Tanumstrand för att hälsa på goda vänner som låg där med sin båt över påskhelgen.
Sist vi skulle hälsa på dem blev lilla H sjuk och vi fick ställa in resan, till allas vår besvikelse! Men nu så, nu skulle det bli av och lilla H räknade dagarna förra veckan och längtade efter fredagen och fina, fina Viktor!

Då vi kom på bryggan kom Viktor springande och vi fick stora kramen direkt!
Viktor skyndade sig att presentera Hedvig för den kompis han lekte med då vi kom, han presenterade Hedvig som sin ”kjereste”…

Hedvig och Viktor lekte i båten, på bryggan, på restaurangen… de lekte och lekte och inget kan värma mitt hjärta mer! Ja, de var naturligtvis lite osams också men inte av några allvarliga anledningar och tårar och ilska försvann lika fort som de uppstod.

Hedvig fick köra gummibåten ”fort, fort” och noterade inte ens att hon fick lite hjälp att styra av Viktors pappa!

Vid planerat restaurangbesök i Grebbestad senare under kvällen uppstod ett smärre – men ganska typiskt – ”problem”; Lilla H ville prompt ha köttbullar, potatismos, sås och lingon medan Viktor prompt ville ha pizza…

Lät som en omöjlig kombination i våra ögon men vi letade och letade längs restaurangerna på bryggan och tro det eller ej men till slut hittade vi en som kunde erbjuda båda dessa rätter!

Total lycka hos två små barn – lyckliga barn ger lyckliga föräldrar…

        

          

kompis