Åh vilken toppenlördag!!!

Lilla H har haft två små kompisar hemma!!!

Precis lika ledsen och sorgsen som jag känner mig när Hedvig inte har någon att leka med, att springa runt i området med, att cykla med, att hoppa studsmatta med etc precis lika toklycklig blir jag då hon har roligt!

I lördags, helt apropå, ringde fina Jelena till mig och sade att hon och hennes barn stod på lekplatsen i vårt område och väntade på oss! Jag blev jätteglad, plockade snabbt ihop oss efter lunchen och sade till lilla H att:

– Filippa och Leonard är på lekplatsen och vill leka med dig!!!

Som vanligt då något sker spontant blev reaktionen ifrån Hedvigs sida:

– Neeej, ja´ vill inte….

– Men jo! Det är ju jätteroligt! Kom så tar vi på kläderna!!!

– Äl de på lekplatsen nu???

– Ja, precis!

– Tätteloligt! Vi måste hynda oss mamma!!!

Hon är alltså inte särskilt svårövertalad mitt yngsta lilla hjärta, bara hon får protestera lite per automatik först – och det kan hon ju få, när det inte blir en större scen än så!

Vi hade ”tätteloligt” och ”tättemysigt” allihop!
Hedvig, Filippa och Leonard hoppade studsmatta för det vilda och jag njöt – verkligen njöt – av att även vår studsmatta nu var ”full av barn”, skratt och stoj!

De lekte i lekstugan, de spelade fotboll och vi fikade i solen!

En underbar lördag för både lilla H och hennes mamma…

      

leka