Finbesök i helgen som var…

Max, Clara, Ture & Hedvig fikar med

I helgen har vi haft besök av bästa Cilla och hennes tre fina barn!

Åh, vad mysigt vi har haft och åh vad roligt alla barn har haft!

Det är ju så här jag önskar att liten H skulle ha det! Jämt!
Ja, inte tre inneboende barn jämt kanske *ler* men barn att leka med, kravlöst, på lika villkor etc. Här har det dansats, det har brottats, det har lekts jage, det har cyklats, det har studsat, det har… you name it!

Hon har mått bra av all lek i helgen och jag har mått bra av mys med Cilla i helgen! Vi har pratat och pratat (min man är nog helt trött i öronen kan jag tänka – samtidigt som han ju inte har behövt prata…), vi har ätit mycket och gott, vi har druckit bubbel och vi har virkat ikapp! Tänk vilken energi man får, batterierna laddas och man lever länge på sådana stunder även om vardagen är ikapp oändligt fort, faktiskt direkt väckarklockan ringde i morse!

Hedvigs stora förebild har i helgen varit Clara! Stora tjejen med en ängels tålamod med liten H! Leksaker hade hon tagit med sig hemifrån och alltihop lånades glatt ut till liten H som även fick spela DS tillsammans med Clara, hon fick virka tillsammans med Clara, hon fick sitta i sängen, mumsa lördagsgodis och titta på Tzatziki-film med Clara! Vad gör det att Hedvig är på tok för liten för den filmen – egentligen! Hedvig kände sig stor, hon kände sig mallig och hon kände sig imponerad av fina Clara!

Hedvig och Clara virkar      Hedvig och Clara tittar på film och mumsar lördagsgodis      Clara och Hedvig spelar DS   

       Dans eller brottning...?