Viktor är bästa min kompis!!!

Vi har tillbringat några dagar med båt på den otroligt vackra ön Anholt i Danmark. Ett paradis utan dess like om någon frågar oss!

Vår första kväll satt vi på en uteservering medan Hedvig febrilt försökte få igång ett fotbollsspel. Ut från restaurangen kommer en liten kille springande, en söt liten lintott och jag känner på en gång igen ”något” hos honom. Jag tittar en gång extra och blir alldeles varm i hjärtat, en liten fantastiskt söt liten kille med en extra liten kromosom ♥

Jag tittar in genom restaurangens fönster och möter pojkens mammas blick. Hon tittar efter sin pojke och jag ser samma reaktion hos henne då hon ser Hedvig som hos mig då jag såg hennes pojke. Våra blickar möts igen och ett varmt leende finns oss emellan!

Pojken berättar att han heter Viktor och att han är sju år, allt på klingande norska. Hans föräldrar kommer ut och efter mycket om och men får Viktors pappa fotbollsspelet att fungera och de har så roligt, lilla H och Viktor!

Vi springer på varandra nästa dag och Hedvig och Viktor fiskar krabbor ( och haj också för den delen ), de leker på stranden, de kastar boll, de äter glass, de, ja de umgås och stortrivs helt enkelt.

Vi fortsätter så under dagarna på Anholt och sista dagen säger Hedvig så förnöjt:

– Mamma, Viktor är bästa min kompis!