Utkast: Juli 7, 2010

      

Idag var lilla H, jag och mormor och plockade jordgubbar!

Det gjorde vi förra året också och då var det kaos! Hedvig åt massor, hon åt med hela kroppen, hon välte våra hinkar och hoppade över jordgubbsraden vi blivit tilldelad etc etc. (Se kladdiga Hedvig nedan) Det var liksom pust och stön innan vi kom därifrån – även om lilla fröken ifråga hade otroligt kul…

I år hade det skett en förändring!!!
Om någon undrar kan jag tala om att varje förändring som sker hos en liten ljuvlig människa med en extra liten kromosom blir enormt stor! Det blir en glädje, en lättnad som är svår att beskriva… Lilla H var så duktig på att plocka jordgubbar! Hon gick in för det med hull och hår och när jag föreslog att hon skulle smaka sa hon klockrent:

– Men mamma!!! Man måste betala först!!!

Jag blev snopen, det får jag erkänna, men också glad! Tänk, allt tragglande i affären om att man inte får smaka godis, vindruvor, frukt mm innan man har betalat – äntligen förstod jag att tragglandet gett reslutat!!!