Ordningen är…
 
… återställd…
Igår.
 
Bästa måndagen. Igår.
En måndag då äldsta lilla hjärtat kom hem. Sent kom hon. Efter jobb och träning. Lillebror med nytaget körkort hämtade. Så sent att lilla H grät när hon skulle sova. Krokodiltårar över att missa måndagsträffen med saknad storassyster. Somnade sedan efter löfte om att storasyster skulle smyga in och pussa henne på kinden då hon kom hem.
 
Jag hann pussa på äldsta hjärtat innan jag lade mig. En stund innan det mös jag över att få göra iordning en bricka med en kopp te och efter-träning-smörgåsar till superhungrigt hjärta.
 
Medan jag försökte vakna tidigt, tidigt imorse hörde jag äldsta hjärtat hosta lite på sitt rum. Med värme i hjärtat konstaterade jag att hennes hostningar låter likadant idag som då hon var liten. 
 
Smög upp, knackade på hennes dörr, smet in och pussade henne god morgon. Smög sedan ner en våning och in på lillebrors rum. Lillebror som har så extremt svårt att vakna, men som varje morgon låter lika extremt klarvaken, mest för att jag ska lämna honom i fred tror jag. Jag pussar honom god morgon och konstaterar att han doftar lika gott nu som då han var liten. Jag lämnar honom inte ifred på morgonen utan babblar på och är säkert apjobbig – allt för att trötta lillebror inte ska somna om.
 
Hällde upp en kopp kaffe och pussar pappan god morgon. Pappan som alltid ser till att det finns nybryggt kaffe då jag vaknar. Värmde en mugg mjölk till älskade lilla grodan, traskade upp och kröp ner under täcket hos henne med kaffe och varm mjölk. Pussade den varma lena lilla kinden god morgon och såg in i hennes vackra bruna ögon då hon plirade på mig. Genast frågade hon om storasyster kommit hem och om hon faktiskt hade pussat på henne som utlovat. In kom hon sedan, storasyster, kramades och pussades gjorde de.
Bedyrade varandra sin kärlek.
 
Varm, lycklig och rik känner jag.
Tänk att få smyga omkring och väcka och pussa på tre små troll en vanlig tisdagsmorgon.
En tisdagsmorgon när den är som bäst, när de alla tre är hemma, samlade under samma tak.
 
Ordningen är återställd… 
 
❤️
 
 
Kärlek…