Barnkalaset i lördags….
 
 
 
… var en riktig succé…
 
 
Med tanke på att lilla H väntat på sitt barnkalas i Star Wars rummet på Barnens Lekstad sedan i februari så känner jag mig varm inombords över att det blev så lyckat.
 
Nästan alla små kompisar kunde komma på kalaset och alla hade verkligen roligt.
Att ha kalas på ett lekland är som ett träningspass som heter duga och då det var dags för mat släntrade 11 svettiga små barn in i det mycket coola Star Wars rummet. En liten kompis, lille herr S, släntrade snabbt ut igen då han verkligen inte tyckte att han hade tid att äta.
 
Hedvig åt förvisso inte så mycket heller men hon njöt desto mer, åh vad hon njöt!
 
Njöt av att få sitta i ”Kunga-stolen” som hon själv kallade den coola stolen på kortsidan av bordet, njöt av att ha så många kompisar omkring sig, njöt av uppmärksamheten och hon njöt av att äntligen befinna sig just där, i det coola Star Wars rummet med både Yoda och Darth Vader på väggarna med lasersvärd i sina händer.
 
 
 
    
 
 
Det finns nog bara en som kan bräcka Star Wars karaktärerna i Hedvigs ögon och det är Spiderman.
Dock behövde ingen känna avsaknad av just Spiderman i lördags, han dök upp i olika varianter i flertalet av de mängder paket lilla H fick – till stor förtjusning så klart.
 
På ett av paketen fanns en röd ros – behöver jag nämna att paketet var från högt älskade Emil…?
Rosen står i en vas på vårt köksbord och blommar ännu lika vackert.
Någon sade till mig, jag tror det var min man, att en ros som blommar länge har givits med mycket kärlek…
 
Jag tippar att Hedvigs 8-årskalas är det kalas som hon uppskattat allra mest!
 
Det blev precis så lyckat som jag inbillar mig att hon föreställt sig det och det är väl just så barnkalas skall vara…