Det är så tomt och konstigt...

 
... här i huset...
 
Vår lilla Duracellkanin är ju på muffinsfest.
Och gör säkert pizza med tomatsås just nu.
Och kanske har blåst upp ballonger och hängt upp flaggor och skall poppa popcorn och har det säkert bara alldeles bäst tillsammans med Johanna och kanske John också. Som lilla H önskade skulle vara hemma och som jag inte visste ifall han skulle vara eller inte.
 
Hur som helst är det alldeles tyst och tomt och pappan sitter ensam i bastun, utan lilla H, och mamman vet liksom inte vad hon skall hitta på. Efter att ha pratat bal, balklänningar och håruppsättningar med äldsta dottern sippar hon nu lite stilla på ett glas champagne men vet inte riktigt vad hon skall hitta på som sagt. Kanske borde hon sätta sig ner i sköna fåtöljen med ett härligt magasin och bara njuta av det där som kallas egentid.
 
Hon gör nog ett försök i alla fall...
 

Och där gick hon...

 
... i mål...
 
Efter ett antal träningsdyk satte hon det.
Och efter ett antal försök att simma 25 meter på djupt vatten utan att hugga tag i den mycket frestande kanten gick det vägen! När alla andra hade klivit upp tyckte Hedvigs simlärare att de skulle prova en gång till. Hon "placerade" Hedvig mitt i banan, utom räckhåll för både kant och lina.
Pust och flås och skratt och fniss. Ett och annat försök att vinka till mamman som ivrigt hejade på resulterade i någon kallsup här och där. Men hon kom hela vägen fram.
Hon gick i mål och det gick - till slut - som smort!
 
Bravaden resulterade i en guldfisk...
 
 
 
Vi hade en trött men mallig och lycklig liten tjej här hemma ikväll...

Hon är bra våghalsig...

 
... Hedvigs fina Johanna ...
 
Johanna brukar fråga Hedvig vad hon vill att de ska hitta på nästa gång de ses.
Däri ligger det våghalsiga tänker jag. Hedvig tillhör skaran som har mycket livlig fantasi och förslagen kan bli hur galna, tokiga, roliga, busiga och snudd på icke genomförbara som helst. 
 
Efter förra veckans tur till simhallen med tillhörande bastu och fika frågade Johanna vad de skulle hitta på nästa gång. Hedvig hade det hela mycket klart för sig och deklarerade:
 
– Då ska vi ha muffinsfest!
Muffinsfest hemma hos dej med såna ballongel vi hade hemma på nyål.
Dem ska vi hänga på lampolna. Vi ska baka muffins, bluna, göla pizza med tomatsås, äta glass, popcorn och titta på Dumma mej 2. Å flaggol ska vi ha också!
 
Så... på fredag smäller det!
Då blir det muffinsfest á la Hedvig & Johanna.