Precis som du...

           
 
... fast med en extra kromosom...
En enda liten extra kromosom gör inte att du vill annorlunda med ditt liv. Den gör inte att du inte har samma tankar och känslor som någon annan. Den gör heller inte att du inte att du inte skulle ha samma rättigheter som någon annan på jorden. Den gör dig unik och speciell, precis som alla andra. Den gör att människor i din närhet som lägger sig vinn om att lära känna dig, kommer att se allt det vackra i din själ och älska dig livet ut. De som lägger sig vinn om att komma dig nära inser att du kommer att berika deras liv, varje dag framöver.
 
Du har samma behov, önskningar, drömmar och mål som någon annan. Kanske behöver du lite extra hjälp för att förverkliga dem emellanåt, men vem behöver inte en puff i livet då och då? Kanhända att vi måste handskas lite extra varsamt med dig i vissa situationer, men vi är alla sköra emellanåt. Ofta behöver vi ge dig lite mer tid, och jag känner mig tacksam över att du fått oss att sänka vårt vardagstempo. Man ser, hör och uppfattar så mycket mer då. Precis det är du duktigast i världen på. Jag avundas dig ofta dina fantastiska förmågor, som att verkligen se det stora i det lilla. Jag avundas dig ofta din glädje i minsta lilla händelse. Jag väljer att se dig som min läromästare i livet. Som en slags mentor som visar mig vad som verkligen är viktigt, så att jag inte missar det.
Få saker kan mäta sig med den kärlek och omsorg du visar dem du tycker om. Vi smälter som is hela familjen.
 
 
Vi som känner dig, som ser det vackra i din själ känner en enorm tacksamhet att just du kom till just oss, älskade lilla H...
1 Anna S:

skriven

Älskar!!
Just så här ser vi alla , vänner o familj, livet med Stella ❤
Jag riktigt avundas och försöker lära mig hennes fantastiska, oslagbara livsglädje :)
Kram på dig o tack för ytterligare en fantastisk text!

Svar: ❤❤❤
Jessica

2 Terese:

skriven

Vilka vackra ord, att det verkligen känns att de ligger en genuin kärlek och ärlighet bakom dem gör dem bara ännu vackrare. ♥

Jag såg ditt svar på min tidigare kommentar och det fick mig att tänka på när vi arbetade tillsammans och hur länge sedan det faktiskt är och ändå känns det inte alls länge sedan. Vi arbetande inte tillsammans särskilt länge ens men du kom att betyda mycket för mig under den tiden. Jag tror att känslan att det inte var länge sedan vi sågs och att jag skulle kunna prata med dig på samma vis nu som då beror på ditt skrivande i bloggen, att du alltid skriver så öppet, ärligt och fint, att du bjuder in dina läsare till att vara delaktiga i er vardag.

Svar: Detsamma Terese! Det är inte mängden/längden man ses som avgör avtrycken någon gör i ens liv! Du kom att betyda mkt för mig också under den korta tid vi arbetade tillsammans! Så varm, fin, stark, bräcklig - allt på en gång! Var rädd om dig!
Kramar
Jessica

3 HemkäraHanna:

skriven

Även jag som inte känner henne personligen är så glad över att få ta del av hennes livsstil och attityd på detta vis. Det berikar!

Svar: Du är så fin Hanna!!!
Jessica

Kommentera här: